Napospart

Napospart (Слънчев бряг, Szlancsev brjag, Sunny Beach) ma a bolgár turisztikai ipar fénylő gyémántja. Adott volt egy olyan gyönyörű homokos partszakasz, amit Isten igencsak jó kedvében alkotott, aztán majdnem elcseszték, aztán inkább mégis világszínvonalú turisztikai paradicsomot hoztak létre.

Bővebben...

Mit érdemes magunkkal vinni?

És mi az, amit inkább ott vegyünk meg? Azt az elején tisztázhatjuk, hogy semmi tragédia nincs, ha bármit is otthon felejtünk. Bulgária nem a harmadik világ, ami nálunk kapható, az alapvetően ott is megvehető. Vagy ha nem is ugyanaz, de valami nagyon hasonló.

Bővebben...

Autóval a bolgár tengerpartig

Rég voltam a Balkánon autóval. Utoljára még abban a korban, amikor a szerb autópálya fizetőkapujánál nem akarták a külföldiektől elfogadni a szerb dinárt. Hőség volt, a sor csak egyre duzzadt és mi hiába próbáltuk elmagyarázni, hogy az oda úton fakultatív összegeket elkérő autópálya-pénztárosok miatt nem maradt más valuta nálunk, csak dinár. Az egyre kínosabb vitának végül egy mögöttünk álló dühös szerb sofőr vetett véget, aki addig üvöltött a sorompókezelővel, amíg nagy nehezen mégiscsak elvették a dinárunkat. Ez az élmény sokáig távol tartott Szerbiától. Aztán idénre elfogytak a közeli tengerpartok és megszületett a döntés: elég nagyok a gyerekek, menjünk autóval Bulgáriába.

Bővebben...

Foglalás

araink-2016

Bővebben az apartmanról

Apartmanok Sunny Beachen

Az apartman a Cacao Beachtől mindössze 300 méterre, Napospart üdülőtelepülésén fekvő Elit 4 Apartments szálláshely légkondicionált szállásegységekkel és egy ingyenesen használható, szezonális, szabadtéri medencével is várja vendégeit.
 

Mit érdemes megnézni?

Látnivalók a közelben

Bulgária és Sunny Beach rengeteg látnivalóval várja Önt!
 

Hasznos információk

Mivel érdemes utazni?

Bulgáriát autóval és repülővel is egyaránt kényelmesen elérheti.
 

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Ha kérdései lennének forduljon hozzánk elérhetőségeinken!